Final Fantasy VII Rebirth (och ett nytt mobilspel) får ny trailer under Summer Game Fest

Summer Game Fest är i full gång och under den stora livepresentationen som hölls den 8:e Juni avslöjades en hel del gott för gamers världen över. Den stora presentationen avslutades dock med en sprakande färsk gameplaytrailer för Final Fantasy VII Rebirth. I trailern får vi små hintar om storyn, nytt gameplay och en smak av den expansiva världen vi kommer få utforska tillsammans med Cloud, Tifa och alla andra karaktärer. Vi fick tyvärr inget släppdatum för Final Fantasy VII Rebirth, men det kommer att släppas någång gång under tidiga 2024.

Som om inte det var nog avslöjades också ett helt nytt mobilspel under Summer Game Fest. Final Fantasy VII Ever Crisis är ett RPG-spel för mobila enheter och kommer att utspela sig i Final Fantasy VII:s välkända värld. Spelet kommer kapitelvis att täcka bland annat särskilda händelser i Final Fantasy VII:s story, men det kommer också att avslöja mer om den ökände skurken Sephiroth.

Du kan redan nu registrera ditt intresse för spelet på App Store och Google Play. Spelare som registrerar sig på Androidenheter har chansen att få delta i en stängd beta för spelet under den 6-13 Juli. Kanske är det just du som har chansen att få testa Final Fantasy VII Ever Crisis innan alla andra!.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.