Minnesvärda spelstunder: Biljakten i Uncharted 4: A Thief´s End

Uncharted 4: A Thief´s End av det första spel jag gav full pott betygsmässigt. Allt var i princip perfekt, bortsett från det eviga klättrandet i parti och minut. Av alla scener som utspelades så var det en som stack ut extra mycket. Scenen när Nathan och Sam jagades av en terrängbil på motorcykel.

Efter att Nathan släpat ut sig från ett brinnande bilvrak och hoppat upp på brorsans hoj drog jakten igång. Över stock och sten gick färden. Kameran jobbade non-stop för att hinna med det rasande tempot. Magasin efter magasin tömdes innan noshörningen i metall äntligen gav upp. Kvar stod undertecknad med hakan nere i marken.

Jag som trodde att jag sett allt inom serien fick tänka om. Spelet hade mer att erbjuda av hisnande dramatik innan slutet nalkades. Men just då var jag helt uppslukad av det som just ägt rum på tv-rutan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.