Minnesvärda spelstunder: flygplansstriden i Uncharted 3: Drake´s Deception

PANG! BOM! KRASCH!

Mitt magasin hade fått precis fått slut på kulor. Skurkarna närmade sig med skjutjärnen redo. Några minuter tidigare hade knytnävarna svingats loss mot en gorilla på en öppen lastdörr. Nu var det kokta fläsket verkligen stekt.

Plötsligt hördes en explosion som fick hela planet att slitas i bitar. Ut kastades jag från 10 000-meters höjd. Som tur var flöt en lastpall förbi med en påbyggd fallskärm. Ett ryck senare befann sig en uppslupen Robert i en öken tillsammans med ett kraschat flygplan. Jag var totalt hänförd av dramatiken och vad som väntade mig i det knastertorra ökenlandskapet.

Naughty Dog tog verkligen i från tårna när de designade flygplansscenen i Uncharted 3: Drake´s Deception. Innehållet fick den mest välregisserade actionscen i en Indiana Jones-film att blekna i jämförelse. Än idag rankar jag händelsen som en av de grymmaste i hela Uncharted-serien.

Nästa söndag är det dags att ta sig an världens svåraste fuskkod i Goldeneye 007 till Nintendo 64. Missa inte!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.