Hör upp, Nintendo stryper uppkopplingen för Wii och DS!

Lystring! I maj kommer Nintendo att avinstallera onlinefunktionen för titlar på Wii, DS och DSi. Detta betyder att multiplayer över internet, leaderboards och andra onlinefunktioner i spel på Wii, DS och DSi inte längre kommer att funka.
En lista av spel detta ingriper på finns här.

Tjänster som utnyttjar internetuppkoppling, så som Wii Shop Channel och DS Shop och videotjänster påverkas inte. Inte heller onlinefunktionaliteten hos Wii U och 3DS kommer påverkas. Detta gäller alltså bara spel till Nintendo Wii och Nintendo DS och DSi.

Detta är information hämtat från Nintendos amerikanska hemsida. Ingen information finns ännu på den svenska, men räkna med att detta även kommer att ske här hemma i Sverige.
Varvat återkommer när mer information blir tillgängligt.

Källa: Nintendo

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.