Moddingverktyg och mer i March of the Eagles patch

Den senaste uppdateringen till krigsspelet som är baserat på Napoleonkrigen lägger till den fullständiga uppsättningen av moddingverktyg från Crusader Kings II vilket tillåter spelare att modda March of the Eagles i nästan varje tänkbar aspekt, och med tillgång till flera moddar aktiva samtidigt.

Patchen innehåller även stora uppdateringar till spelet, till exempel bättre banor och tillåter inte enheter med låg moral att inträda fiende kontrollerat territorium, liksom nytt innehåll som historiska generaler, helt ny stridsmekanik och stridsljud. Spelarna har nu en ännu bättre chans att ta kontroll över en av stormakterna i Europa och att strida över mark och sjöar i ett decennium virvlande med eld, rök och svek som varje nation får genomgå för att nå sina mål.

Strategispelet March of the Eagles finns tillgängligt på PC för cirka 130 kronor.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.