Mojang ger ut nya Minecraft-handböcker

Föregångaren var en dundersuccé – nu kommer den nya handboksserien till Minecraft. Den officiella bokserien är framtagen i nära samarbete med Mojang, som bjuder på några av sina bästa insidertips för att överleva och utvecklas i Minecraft.

Egmont Publishings första omgång av officiella Minecrafthandböcker släpptes 2013/2014 och sålde i mer än 240 000 sålda exemplar. Nu kommer en helt ny serie med fyra handböcker som släpps under 2017. De tar utgångspunkt i de allra senaste uppdateringarna av Minecraft.

De nya böckerna går på djupet i olika ämnen och delar av Minecraftvärlden. Innehållet är anpassat för alla spelare och oavsett vilket spelläge du föredrar – Kreativt, Överlevnad eller Hardcore.

Vår och Mojangs ambition har varit att skapa den perfekta mixen av handfasta tips, praktisk guidning och ren inspirationsläsning. Det tycker jag verkligen att vi har lyckats med, säger Malin Esaiasson, Nordic Product Manager Books, på Egmont Publishing.

Inom kort släpps de två första böckerna i den nya serien:

Guideboken till utforskning hjälper användarna att överleva, samla material, tillverka utrustning och att skydda sig från fientliga mobar. Boken är perfekt för nya Minecraft-spelare.

Guideboken till kreativt byggande är den ultimata handboken för att bygga i Minecraft. Här finns allt du behöver veta för att bygga saker som du tidigare knappt vågat drömma om – från avancerad arkitektur till häftig konst och användning av praktfulla färger.

I september släpps den tredje respektive fjärde boken i den nya Minecraft-serien – Guideboken till redstone och Guideboken till Nethern och End.

Minecraftböckerna Guideboken till utforskning och Guideboken till kreativt byggande finns att köpa i bok- och dagligvaruhandel från och med den 1 juni.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.