Framtiden är här – låt oss presentera HoloLens

I går höll Microsoft sin första riktiga presentation av Windows 10. Strålkastarljuset föll dock nästan uteslutande på den nya, futuristiska produkten HoloLens. Microsofts nya glasögon flyttar gränserna för vad vi trodde var möjligt för augmented reality. Till skillnad från Oculus Rift så låter HoloLens dig se din omgivning samtidigt som hologram ritas upp framför dig.

I denna presentationsfilm får vi bland annat se hur Minecraft byggs upp i rummet framför dina ögon. Visst ser det häftigt ut i presentationen, men som alltid så är jag lite skeptisk till hur det fungerar i verkligheten. Vi hoppas kunna få testa HoloLens och ge er läsare en ärlig recension av framtidsprylen.

För övrigt så skulle Microsoft må bra av en Steve Jobs-typ. Hur kan man göra en presentation av en så häftig produkt så tråkig?

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.