Rankade spel i nästa uppdatering av World of Tanks

Idag kommer Wargaming med goda nyheter för alla World of Tanks-fans. I och med uppdatering 9.19, som släpps den 5 juni  kommer det gå att spela så kallade Ranked Battles. Ranked Battles är ett helt nytt rankingsystem som bättre skall matcha spelare mot varandra efter dess skicklighet.

– Ett spelläge byggt runt personliga resultat har varit något av det mest efterfrågade av fansen. Vi är glada att kunna erbjuda spelare Ranked Battles och hoppas att så många som möjligt vill vara med under beta-perioden. Vi kommer att justera läget efter hand som vi får feedback och vi hoppas kunna leverera en grym upplevelse vid release, säger Thaine Lyman, World of Tanks Product Director.

Ranked Battles är ett 15v15 PvP-läge som blir tillgängligt när du får tillgång till top-tier-fordon. Varje säsong kommer att vara 28 dagar och spelare blir rankade efter den individuella skickligheten.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.