NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS släpps i år

Naruto animen fyller 20 år och Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections är hyllningen till den älskade serien.
Animen har redan 20 år på nacken.

Bandai Namco har nu utannonserat att Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections, det senaste tillskottet i Ultimate Ninja Storm-serien, kommer att släppas under 2023 för att fira 20-årsjubileumet av animen Naruto. Spelet kommer släppas till Playstation 4 och 5, Xbox One och Serries X|S, Nintendo Switch, samt PC.

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections erbjuder det största utbudet av karaktärer i något Naruto-spel, inklusive nya ansikten som Ashura och Indra Otsutsuki. Baserat på tidigare delar i Ninja Storm kommer även detta spel att ha häftig grafik som påminner om animen och dynamiska strider. Connections ska dessutom ha upp till 60 bildrutor i sekunden på Playstation 5, Xbox Series X|S och PC!

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections har ett story-läge som fokuserar på de djupa banden mellan Naruto och Sasuke. Spelet har dessutom en originell berättelse, men det är oklart i nuläget om det kommer att sätta Boruto i huvudrollen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.