Neo: The World Ends With You utannonserat till Switch och PS4

The World Ends With Who? Who? Who? Who? Who?

En uppföljare till The World Ends With You är i görningen, utannonserade Square-Enix i dag. Titeln är Neo: The World Ends With You och destinationen är PlayStation 4 och Nintendo Switch. Det preliminära releasedatumet är någon gång till sommaren 2021.

Precis som i föregångaren deltar du i ett Reapers’ Game. Dessa går ut på att utföra olika uppdrag mitt i Shibuya, Tokyo. Misslyckande är lika med döden, och enda sättet att komma ur med livhanken är att fortsätta delta.

Neo: The World Ends With You har en ny huvudperson: Rindo. Spelet har även fått sig en ny stil som tar mer vara på den starkare maskinvaran spelet designas för. Originalet var ju trots allt ett Nintendo DS-spel från 2007 innan det remastrades till mobiler (2012) och sedan Nintendo Switch (2018).

Kanske kommer släppet att samspela med animeadaptationen av det första spelet. Även anime-serien står nämligen med ett preliminärt 2021 som släppdatum. Här finns en ny fancy webbsida som lär fyllas på med mer info inom kort.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.