Ni No Kuni redo för produktion!

Idag gick Namco ut med det glada beskedet att deras charmerande japanska rollspel, Ni No Kuni, har gått guld. Det innebär att spelet är färdigutvecklat och när som helst kan börja tryckas upp på skivor för att skickas ut till butikerna. Spelet kommer dock inte att bli tillgängligt i butiker, såväl som på PlayStation Store, förrän den 25 januari.

I specialutgåvan Ni No Kuni: Wrath of the White Witch – Wizard’s Edition, så kommer man även att få med en över 300 sidor lång fysisk bok av The Wizard’s Companien, en bok med magier som huvudpersonen Oliver bär med sig genom resans gång i spelet. Boken kommer att innehålla en författning över de olika djur och varelser som finns i spelvärlden, beskrivningar av föremål, magier och världshistoria. Man kommer också få Drippy som mjukisdjur, Olivers gulliga guide som hjälper honom genom äventyret.

Mer info på den officiella hemsidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.