Nobbar 100 000 för sällsynt Sega

Om du hade tillgång till en fungerande Sega Pluto, onlineprototypen för Sega Saturn, vad skulle du göra då? Kom då ihåg att det bara finns två stycken, i hela världen, som fortfarande fungerar.

Roger Vega hade en. Och han tänkte sälja den, skriver Kotaku. Två försök senare är den fortfarande i hans ägo. Inte för att det inte kommit in bud, inte alls, utan för att ingen kunde nå upp till hans pris.

När han la upp den på GameGavel fick han ett bud värt 53 048 kronor. Det var inte tillräckligt för Vega. I stället valde han att göra ett försök till, men denna gång på Ebay. Budet han fick då var värt mer än det dubbla: 108 190 kronor. Men inte heller det kom upp till Vegas reservationspris, som fortfarande är okänt.

Vad hade du gjort? Hade du sålt det över huvud taget? Och hade du då gått med på strax över 100 000?

Och förresten: Jag inser att ordet ”sällsynt” inte är tillräckligt. Men mina superlativ räcker inte till.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.