Nu är (nästan) allt gratis i DCS World

Börjar du också tröttna på att sitta hemma hela dagarna? Kanske finns där en liten dröm om att bli stridspilot? Nu har du ett utmärkt tillfälle att pröva dina vingar hemma framför datorn. Den avancerade flygsimulatorn DCS World ger nu alla spelare gratis tillgång till nästan alla flygplan, helikoptrar och kartor i en månads tid. Samtidigt pågår en stor rea med 50% rabatt på de tillgängliga modulerna.

Så har du drömt om att flyga F-16 på låg höjd genom Las Vegas eller kanske skjuta ner en och annan MiG över Ryssland? Nu har du det perfekta tillfället. Ladda ner spelet från den officiella hemsidan och damma av din joystick så ses vi uppe i luften!

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.