Ny DCS-karta tar flyget tillbaks till andra världskriget

Över 93 000 kvadratkilometer att flyga över

För oss som gillar att flyga simulatorer så finns idag egentligen bara ett alternativ, nämligen DCS World från Eagle Dynamics. Ända sedan spelet lanserades har vi kunnat flyga avancerade stridsplan och tungt beväpnade helikoptrar. Det har även funnits ett och annat klassiskt flygplan att manövrera, däribland P-51D Mustang och Spitfire. Däremot har det endast funnits moderna kartor att tillgå. Ingen av dessa har avspeglat regionen där andra världskrigets stora luftslag utspelade sig.

Nu har utvecklarna officiellt presenterat sin senaste karta till spelet kallad DCS: Normandy 1944 samt ett WWII Assets Pack. Kombinerat med tidsenliga flygplan så lär den nya kartan bli en av de mest intressanta tillgångarna till flygsimulator-genren på många år.

DCS koncept går ut på att själva grundspelet är gratis. Då ingår också ett par flygplan. Spelare kan sedan köpa till extra moduler, så som flygplan, uppdrag och terränger. Allt efter eget behov och intresse.

DCS: Normandy 1944 kommer att kosta $59.99 och inkluderar stränderna vid Normandie och ”the Atlantic Wall”, städer som Cannes och Rouen samt 30 tidstypiska flygfält på båda sidor av Engelska kanalen. Med sina 93 000 kvadratkilometer är kartan den största som släppts till DCS World. Dessutom kommer spelare att kunna flyga under alla fyra årstider.

Det tillkommer en hel del tidstypiska element till spelet, så som ånglok, stridsvagnar, u-båtar och stora bombplan. Hela listan finns att tillgå på Eagle Dynamics Facebook.

DCS: Normandy 1944 släpps i maj.

Så här kommer kartan att se ut.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.