Nu finns Ubiosfts spel på Origin

Härmodagen rapporterade vi att EA:s spel lanseras på Ubisofts digitala spelbutik Uplay. Föga överraskande så meddelar nu EA att Ubisofts spel också går att köpa via deras egen motsvarighet Origin. Från och med i morgon så kommer spel som Assassin’s Creed III, Far Cry 3 och Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction att gå att köpa på Origin.

Michael Blank, Vice President, Production for Origin, EA säger:

Det viktigaste för alla speltjänster är att kunna leverera det innehåll som spelarna vill ha och tillskottet av Ubisofts bästa PC-titlar på Origin, så väl som EA:s titlar på Uplay, är en stor vinst för våra spelare. Idag når Origin fler spelare än någonsin tidigare och titlarna från Ubisoft visar vårt starka engagemang för att kontinuerligt utöka utbudet av succéspel tillgängliga för nedladdning via Origin.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.