Destiny 2: Lost Sectors, Adventures och Public Events

IGN får en smygtitt av Destiny 2 och vi får se hur de nya eventen fungerar. Gigaborren som vi möter i striken Inverted Spire är del av ett event och vi får även lära oss hur dessa olika ”sidouppdrag” fungerar. Public events återkommer, där de både har omarbetat gamla sådana, men kastat in mycket nytt också. Varje public event har en heroic trigger som låter dig dra upp svårighetsgraden avsevärt, vilket såklart ger en belöning därefter. Personligen gav det här klarhet i en stor del av det jag har velat se och att se hur de har förfinat innehållet. Tillsammans med en liten titt på kartan och dess nya funktion är det här definitivt ett stort plus.

Adventures är sidouppdrag som låter dig ta del av storyn ytterligare. Med dialoger och nya karaktärer får du ta del av nya delar av spelets universum. Lost Sectors är ett koncept som är inspirerat av små grottor spelare har valt att utforska. Ett bra exempel på detta är det hemliga vapnet du kunde leta efter i Vault of Glass, där du måste hoppa in i ett dolt grottsystem i början av raiden. I slutet av en Lost Sector möter du en boss och du får såklart välförtjänt loot när du har besegrat den.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.