Brittisk mygga snart i DCS – kan förhandsbokas nu

Nu får de gamla andra världskriget-kärrorna i DCS World ett välkommet tillskott i form av det ikoniska, tvåmotoriga multirollplanet Mosquito FB VI. Modulen är utvecklad av Eagle Dymanics själva och bjuder på en hög detaljrikedom och en helt unik flygupplevelse.

DCS: Mosquito FB VI är ensam i sitt slag i DCS World. Flygplanet, som tillverkades av de Havilland i 7 781 exemplar, byggdes i trä då det var ont om stål under kriget. Myggan fungerade både som jakt- och attackplan, men kunde också både bomba, bära torpeder och utföra spaningsuppdrag.

I DCS får nu för första gången ett multi-crew-flygplan med anor från 1940-talet. Ett utmärkt tillfälle att tillsammans med en polare vid din sida återskapa den mytomspunna Operation Jericho, attacken på Amiens-fängelset, ett av krigets farligaste flygningar.

DCS: Mosquito FB VI går nu att förbeställa på DCS Worlds hemsida och köper du modulen innan release får du 30% rabatt.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.