Nu kan man spela Hearthstone på iPad

Blizzard har tagit världen med storm med sitt digitala kortspel Hearthstone: Heroes of Warcraft som bygger på Warcraft-universumet. Nu tar de nästa steg i spelets framtågande genom att släppa det till iPad – tillgängligt från och med igår! Precis som PC-versionen är det gratis att ladda ned och spela, men om man vill samla på sig de riktigt bra korten kommer man få betala.

Har du redan byggt upp en saftig lek på PC-versionen? Oroa dig inte, alla dina lekar och kort kommer existera även på iPad-versionen. Som en liten bonus får man även ett gäng gratiskort efter man spelat sitt första spel.

Besök App Store för att tanka Hearthstone: Heroes of Warcraft idag.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.