Spela Plants vs. Zombies i vilda västern med nytt DLC

Två nya kartor, åtta nya karaktärer, 200 galna anpassningsföremål och en ökad level cap från 20 till 30 till Xbox One och 360 är vad man får om man tankar hem det nya kostnadsfria DLC-paketet ”Zomboss Down” till Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

Den här gången vill zombies ta sig fram till den lokala golfbanan efter att plantorna sprängt Dr. Zombozz minizeppelinare. Vad zombisarna inte vet är att det på golfbanan finns en dold armé av kaktusar. Till svar på detta kommer de med arkeologzombies, wrestlingzombies och faraoner för att nämna ett fåtal.

[youtube id=”WYDQRCe8prg” width=”600″ height=”350″]

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.