Nu kommer mupparna till iOS och Android

[youtube id=”kMds_rDu3S0″ width=”600″ height=”350″]

My Muppets Show är Disneys officiella reinkarnation av mupparna till mobiltelefonen och surfplattan. Spelet beskrivs som ett ”musikaliskt byggarspel” där man sätter ihop egna band med hjälp av alla klassiska muppar, och låta dessa spela musik för att skapa världens bästa show.

Varje mupp har ett eget unikt instrument och det är upp till dig som manager att ta hand om teatern och sköta om den för att skapa en oförglömlig musikalisk föreställning. Under spelets gång låser man upp nya karaktärer och scener.

Spelet är helt gratis och går att ladda hem idag till Android och iOS.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.