Nu kommer PlayStation Store till mobiler!

I samma veva som Sony nyligen lanserade att PlayStation Plus kommer till Vita i november så meddelade de även att mobiler kommer att få tillgång till PlayStation Store redan i oktober!  Vad innebär detta mer exakt? Jo, alla som har Android mobiler som är PlayStation-certifierade kommer att få tillgång till tjänsten, vilket är ett ganska taktiskt drag av Sony. Enligt pressmeddelandet så visar de allt intresse för att hoppa på det skenande tåg som utgör utvecklingen av mobiltelefoner idag, vilket kanske i det långa loppet blir en morot för Nintendo och Microsoft att göra likadant? Det skulle vi gilla.

För tillfället kommer bara följande länders Android-mobiler att få tillgång till PlayStation Store: Japan, USA, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Australien – men listan kommer att fyllas på med fler länder efterhand. Genom nära samarbete med Sharp och Fujitsu så kommer just ”certifierade PlayStation-mobiler” att bli en prioritet fortsättningsvis. Inga spel eller nedladdningsbart innehåll har ännu avslöjats men vi kan nog räkna med att det kommer att dyka upp mer än nog reklam runt releasen nästa månad. Håll ögonen öppna, android-ägare!

Notis – Enligt Wikipedia så finns det för tillfället bara en handfull PlayStation-certifierade handhållna enheter: Sony Xperia-serien, HTC One-serien och Sonys surfplattor.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.