PlayStation Vita får Plus i november

För över två år sedan lanserade Sony sin betaltjänst för PlayStation Network (PSN), PlayStation Plus. Med denna tjänst får man allt från gratiserbjudanden till rabatter av spel och annat innehåll som tidiga betanycklar, teman och annat. Man får även möjlighet att spara sina sparfiler på dess moln så att man aldrig behöver oroa sig för att sparfiler förloras ifall konsolen skulle dö. Det är, kort sagt, en tjänst för de som vill krama ur lite extra ur sin PlayStation, i stil med Guld-tjänsten till Xbox 360.

Nu kommer äntligen PlayStation Plus till Vita där tjänsten har lyst med sin frånvaro, med november som angivet release-fönster. Den som redan betalar för Plus på sin PS3 kommer inte behöva betala en gång till för tjänsten, för att kunna njuta av den på sin Vita. För alla andra så kommer tjänsten ligga på ca 150:- för tre månaders prenumeration, och ca 500:- för ett helt år. Sony nämner ingenting om vilka specifika titlar eller nedladdningsbart innehåll som kommer att släppas i samband med tjänsten, men de har varit väldigt generösa på PS3 under den senaste tiden (med gratis nedladdning av Dead Space 2 och Rock of Ages under hela juni) så vi kan gott hålla tummarna för schyssta titlar!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.