Nu släpps Xbox One helt utan skivläsare

Är det måhända en glimt av framtiden vi får se nu när Microsoft släpper en version av sin konsol Xbox One S som helt saknar skivläsare? Xbox One S All-Digital Edition skall istället utnyttja molnlagring för att spara både spel och framsteg. En annan fördel är att det med digitala utgåvor finns en möjlighet att förinstallera spel så att de blir tillgängliga för dig i samma stund de släpps.

Xbox One S All-Digital Edition lanseras den 7 maj och konsolen kan redan idag beställas för runt 2 500 kronor, vilket gör den till den billigaste konsolen i Xbox One-familjen. Då följer också spelen Minecraft, Forza Horizon 3 och Sea of Thieves med som förinstallerade utgåvor. Dessutom får alla som köper konsolen ett bra erbjudande på Xbox Game Pass som ger tillgång till över 100 titlar för digital nedladdning.

Konsolen levererar 4K-grafik med HDR och har en inbyggd hårddisk på 1 TB.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.