Nuketown Zombies kommer som DLC

Det har tidigare meddelats att bonusbanan Nuketown Zombies till kommande Call of Duty: Black Ops II endast skulle vara tillgängligt för de som förbokade spelet. Nu meddelar dock Activision att man kommer att släppa det omtalade tillägget även som ett Season Pass, vilket innebär att folk som prenumererar på den tjänsten kommer att kunna ladda ner banorna som ett DLC i december.

Förutom Nuketown Zombies så innehåller december månads Season Pass även fyra vanliga bonusbanor. Om man har köpt spelets Collector’s Edition så finns allt detta material tillgängligt redan från och med dagens release av spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.