Ny information om kommande The Sims 3: Island Paradise

Igår avslöjades en rad nya detaljer om den kommande The Sims 3-expansionen, Island Paradise (eller Semesterparadis på svenska)i samband med en direktsändning på internet där tittarna kunde ställa frågor till producenten. Bland annat avslöjades ett nytt prylpaket – The Sims 3 Movie Stuff – som kommer att dyka upp i Sverige i september.

I Island Paradise kommer spelare att kunna styra en semesteranläggning och på så vis dra in lite extra pengar till sina simmar i hemmet. Men detta kräver också att man driver företaget på ett sätt som imponerar på gäster och besökare, sköta de grundläggande sysslorna och få verksamheten att gå runt.

Man kommer även att kunna skaffa husbåt och bo i den på sjön, dyka under vågorna för att utforska havet under ytan, åka omkring på vattenscooter och utforska öar och en hel del annat. För er som missade direktsändningen så kan ni torka era tårar, den finns nämligen att kolla på här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.