Spelen på Playstation Plus i Maj

Playstation Plus

Idag avslöjade Sony vilka titlar som blir tillgängliga PlayStation Plus-prenumeranter i maj. Imponerande PlayStation 3-titlar i form av Hitman: Absolution, Catherine och MALICIOUS kommer att finns redo för nedladdning den 1 maj.
Ställ dig själv inför ett moraliskt dilemma som Agent 47 i Hitman: Absolution när han tilldelas det mest komplexa kontraktet i sin karriär. När han tvingas att välja mellan sin arbetsgivares önskan och livet på en bekant kommer han att behöva använda alla sina färdigheter för att överleva och avslöja sanningen.
I det psykologiska äventyret Catherine får vi följa huvudrollsinnehavaren Kevin i en stad som har drabbats av flera oförklarliga dödsfall. Han träffar en oemotståndlig kvinna och helt plötsligt förvandlas hans mardrömmar till en fruktansvärd verklighet.
Ta klivet in i en kaotisk värld i den märkliga actiontiteln MALICIOUS där kungadömet Santville ligger i spillror och den förrädiske kung Eldrakes styrkor dödats. I rollen som en ande framkallad av profeterna måste du bekämpa de mörka krafterna kända som MALICIOUS.

Till Playststion Vita kommer det unika skjutarspelet Sine Mora som kommer att finns tillgängligt på PS Plus från och med den 8 maj. Du kan även välja det innovativa rymdskjutarspelet Velocity Ultra HD som finns tillgängligt från och med den 15 maj.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.