Hälsning från Tobbe – på svenska

Torbjörn - Dvärg (World of Warcraft)

Det kanske äntligen är dags för allas vår favoritdvärg Torbjörn att få en djupare story i Overwatch. Vi vet sedan tidigare att han varit med och konstruerat vapen i kampen mot The Omnics och att han hyser ett djupt förakt mot mänskliga robotar. Som brukligt när Blizzard hintar om förändringar i Overwatch så sker det på mycket kryptiska vägar. Den här gången i en Tweet som skrevs av Overwatch efter ”Operation White Dome” där Torbjörn tillsammans med Reinhart och en viss Emre Sarioglu blev utsatta för ett bakhåll av Omnics. I striden förlorade Tobbe en arm.

Hela händelsen beskrivs också i ett brev som Torbjörn skrivit till sin fru, helt på svenska. Torbjörn skriver att han hoppas komma hem till Göteborg för att närvara vid förlossningen av parets dotter. Han skriver också att han planerar att bygga en protes för att ersätta den förlorade armen.

Vad meddelandet betyder för Overwatch kan vi givetvis bara spekulera i. Min förhoppning är att vi får se en ny bana där vi får pusha en spårvagn längst Avenyn, men ännu mer troligt är att vi snart får se en ny hjälte i spelet. Då kanske i form av en viss Emre Sarioglu.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.