BLIZZCON 2017: Ny kortfilm från Overwatch – Honor and Glory

Årets höjdpunkt har dragit igång! Blizzcon 2017 är här och det är så mycket vi har att se. 2017 har varit ett år som har överväldigat oss med fantastiska spel och “more is more” fortsätter med ett fullspoäckat schema från Blizzard och deras superevent. I deras nya kortfilm “Honor and Glory” får vi följa Reinhardt och hans minnen kring forna dagar. då mentorer levde och hårda läxor lärdes.

Ni vet när något är sådär extremt häftigt, snyggt, känslomässigt och allmänt fantastiskt? När kroppen inte vet hur den ska reagera så du istället sitter och halvgråter medan du skrattar lite halvhysteriskt åt hur häftigt allt är? Så känns det när jag ser det här! Blizzard lyckas på sju minuter bygga en premiss, ge karaktärer nödvändig exposition, skapa en twist, följa upp det med ett klimax och få oss att känna så starkt för karaktärerna. PÅ SJU MINUTER!

Det här är (och det har jag sagt förr) något som måste bli film. Med de här dramaturgiska kunskaperna har vi bland det bästa som nått filmvärlden. Säg vad ni vill om Overwatch, men teamet som skriver de här kortfilmerna är bland det bästa jag har sett när det kommer till komposition. De lyckas sammanfatta det viktigaste för en film på bråkdelen av tiden för och ändå få oss att känna så starkt. Det är imponerande.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.