Ny trailer för Cyberpunk 2077 sammanfattar spelets inledning

Trailern inte bara sätter tonen på Cyberpunk 2077 utan även summerar spelets inledning.
All i trailern är från spelets prolog.

Med den första av flera nyhetssändningar om Cyberpunk 2077 avklarat får vi ett smakprov på spelets inledning, i vilket V och Jackie raidar megaföretaget Arasaka för att stjäla ett prototypimplantat som skall ge evigt liv. Men allt går åt helvete såklart.

Jackie agerar berättare i trailern, troligtvis taget från dialoger i spelet, och jag måste säga att han är redan min tilltänkta BFF.

Resten får vi spela 19 november när Cyberpunk 2077 släpps på Playstation 4, Xbox One och PC, med kompatibilitet för Playstation 5 och Xbox Series X.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.