Återvänd till Night City i Cyberpunk 2077: Phantom Liberty — ute idag

Det nya tillägget till Cyberpunk 2077 heter Phantom Liberty. Det är en ett actionspäckat, spionthriller-tillägg och erbjuder en komplex berättelse, ett nytt distrikt att upptäcka, ett nytt färdighetsträd, nya uppdrag och sido-uppdrag samt nya vapen och föremål.

Som spelare tar du åter rollen som V, en cyberpunk som kastas in i spionernas skuggiga värld. Du kommer att korsa vägar med en ny skara karaktärer, inklusive hemliga agenter, sluga politiska spelare och blodtörstiga legosoldater. V kommer att åtföljas av NUSA:s hemliga agent Solomon Reed (Idris Elba) för deras svåraste uppdrag hittills, ett uppdrag fyllt med tuffa val och många vändningar.

Phantom Liberty tar spelarna till Dogtown – den farligaste stadsdelen i Night City styrd av vapenhandlaren och krigsherren, Kurt Hansen. Förutom nya uppdrag och karaktärer erbjuder distriktet också nya bossfajter och kuriruppdrag, och mycket mer att upptäcka.

Som en del av utvidgningen kommer spelarna också att få tillgång till över 100 nya föremål (fordon, vapen, kläder och cyberware) samt ett helt nytt Relic-färdighetsträd med unika Relic-fördelar, vilket ger ännu mer frihet och flexibilitet i att skräddarsy spelstil.

Förra veckan uppdaterades Cyberpunk 2077 till version 2.0 som lägger till en hel drös nytt innehåll i originalspelet, helt kostnadsfritt. På listan över nyheter finns ett helt nytt skill tree, nya fordon och vapen och mycket annat. hela listan över förändringar finns här.

Idris Elba i Night City

För ett litet tag sedan släpptes också en så kallad live action trailer för Phantom Liberty med ingen mindre än Idris Elba i huvudrollen. I spelet gestaltar han karaktären Solomon Reed.

Håll till godo. Den är rätt mäktig.

0 Delningar
Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.