Ny trailer för Marvel’s Spider-Man

Spindelmannen tittar in med en trailer där han räddar en krissituation i en störtande helikopter. Sen går saker snett.

Vi får lite story och gameplay där vår vänlige granne bankar skiten ur fångar som tagit sig ut ur sina celler. Vi får se hur hans mobilitet och attacker fungerar, tillsammans med ett gäng kända skurkar från samma universum. Scenariot ger en lite vibbar av ett Arkham Asylum i kaos – kanonmat i form av grunts överallt och en och annan superskurk av känd kaliber.

Efter diverse sammandrabbningar får vi se Spindeln jaga en av dem genom staden, men avbryts av fler kända skurkar.

Om vi får se ett faktiskt scenario från spelet känns name droppandet lite väl desperat, men som trailer är det ett grymt sätt att ge spelare en bild av vad som komma skall. Peter Parker fortsätter iallafall jaga Electro och vi får se fler fler spelmekaniker i aktion. Allt avrundas med en fight där Spindelmannen får möta fyra av sina ärkefiender innan han faller. Han avslutar trailern med en retsam cliffhanger och orden “wait…you!?”.

To be continued.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.