Ny trailer, nya pokémon – Pokémon Sword och Shield

Nya pokémon skymtas, mini-lekar avslöjas och äventyret lockar. På fredag släpps Pokémon Sword och Shield på Nintendo Switch!
Möjligen den sista trailern vi får innan release. På fredag börjar vårt nya Pokémonäventyr!

Med bara fyra dagar kvar till nya Pokémon får vi vad som kanske är sista trailern innan releasen på fredag! Pokémon Sword och Shield släpps exklusivt till Nintendo Switch och är det första spelet i serien som landar på en stationär konsol (typ).

Pokémon Sword och Shield tar oss till den nya regionen Galar. I detta område, inspirerat av Storbritannien, möter vi inte bara nya pokémon, vi får även campa med dem, nätverka med tränarkort, strida tillsamman online och laga curry. Självklart är slutmålet att bli pokémonmästare och fånga alla nya pokémon!

Läs mer om Pokémon Sword och Shield på den officiella hemsidan.

Japanska perspektivet

Även om den engelska trailern är full av pepp, är den japanska trailern både längre och innehåller mer information. Bland annat ser vi en slags cykeltävling. Dessutom är trailern bättre klippt.

Mycket nöje!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.