Pokémon Sword & Shield fokus i nästa veckas Nintendo Direct

Förbered dig på 15 minuter med information direkt från The Pokémon Company gällande generation åtta.

Nästa vecka, onsdag den 5 juni klockan 15:00, pluggar Nintendo i jacket och går ut på etern igen – den här gången för att avlägga 15 minuter med ny information gällande Pokémon Sword och Pokémon Shield.

Du ser sändningen på Nintendos hemsida för livesändningar. Glöm inte att bocka in påminnelsen.

Om man får vara djärv och spekulera lite är det troligt att The Pokémon Company avslöjar detaljerna kring spelets tävlingsinriktade läge. I trailern såg vi spelarkaraktären gå in på en arena, troligtvis för en turnering likt dem vi sett i den tecknade serien, och det skulle nog inte funnits i trailern om det inte har ett syfte i spelet.

Vidare lär vi mer all säkerhet få veta när Pokémon Sword och Shield släpps. I enlighet med kapitalistisk sed lär spelet säkerligen lanseras med en egen Switchbundle och en kontroll eller dylikt.

Vem väljer du som din partner?

Utöver det kommer troligtvis Pokémon Sword och Shields stridssystem presenteras för att säkerställa skakade fans om att den åttonde generationen inte är en mobilanpassning som Pokémon Let’s Go Pikachu och Eevee fick stark kritik för. Junichi Masuda snor säkert lite tid framför kameran för att han är den han är.

Räkna dessutom med att Varvat sammanställer sändningen med den viktigaste informationen.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.