Nya fantastiska saker till Overwatch innan årets slut

Mycket nytt händer hos Overwatch.

Under Blizzcon har mycket nytt introducerats till spelet och vi har anledning att känna oss otåliga, även om det mesta innehållet kommer till oss innan året är slut. Teamet har lyssnat på spelarna och gjort sitt bästa för att utöka underhållningen för alla trogna spelare. Vi beklagar att bilderna inte är ordentliga screenshots, men vi har lite begränsade resurser att jobba med för tillfället. Stort tack till Magnus som försett oss med bilder och informationen från mässan.

Sombrasombra abilities

Vi vet inte mycket om Sombras machine pistol, men om vapnet har karaktärsdrag från sitt namn kan vi nog räkna med att hon är effektivast på nära håll. Personligen tänker jag Reaper, fast helautomatisk och mer squishy. Om hon har något alternate fire vet vi inte, men jag tvivlar faktiskt på det. Alt. fire-knappen används förmodligen för snabb reträtt med translocatorn (se nedanför).

Vi har redan postat en artikel och visat er hennes kortfilm och spekulerat lite i förmågor, men de bekräftades ganska snabbt efteråt.
Vi hade rätt med ”minan” och hennes ”stealth walk”, som mer korrekt heter translocator och thermoptic camo.

Hennes ultimate kallas ”EMP” (electromagnetic pulse – AoE?) med en hexagonalt designad dödsskalle som ikon.

Hennes hacking förmåga är en risk/reward-förmåga som låter dig stänga ned förmågor (bara ults?), turrets, medpacks och andra förmågor som dina motståndare gärna vill använda.

Som ni kan se på bilden har hon även en liten ikon med texten ”opportunist”. Vad detta innebär vet vi inte än, men min första tanke går att aggressivt spel med henne kommer löna sig. För att kunna hacka motståndare måste hon ta sig nära inpå dem. Välja sina tillfällen och använda mer än bra timing. Detta känns rätt trovärdigt, med tanke på hennes translocator som låter henne retitera väldigt snabbt och smidigt, samt thermoptic camo som låter henne villa bort motståndarna temporärt. Att hon kan klättra på väggar ger mig skäl att se henne som en disruptor/flanker. En opportunist, helt enkelt.

Arcade

Arcade är en ny lista med spellägen som kommer introduceras till Overwatch inom en snar framtid. Quick plays, customs och weekly brawls får sällskap av fem nya spellägen som känner mer än måttligt intressanta.

1v1 – Mystery Duel
Enligt bilden belönas du med en loot box om du vinner. Vi får se om detta är en permanent belöning eller inte.

3v3 – Elimination
Precis som Mystery Duels verkar du belönas med en loot box om du vinner här. Det här kan bli ett riktigt intensivt spelläge, där teamkomposition kan komma att spela en väldigt viktig roll (vi kommer förklara varför längst ned).

6v6 – All Brawls!
Av namnet att döma känns det här som att det skulle kunna vara läge att dra på sig tandskyddet, lämna vapen hemma och ge sig ut i lite hederligt gatuslagsmål med knytnävarna. Vi har ingen aning om så är fallet, men av namnet att döma, tillsammans med ikonen som föreställer en näve känns det som en rätt legitim gissning. Om detta stämmer kan det bli ett riktigt roligt alternativ till de andra spellägena.

6v6 – Mystery Heroes
Det här spelläget lockar mig mest just nu. Som det verkar kommer spelet välja hjältar åt spelarna och du kommer troligtvis inte få byta under matchen. Du får dina spelkort – spela dem väl.

6v6 – No Limits
Vad det här spelläget skulle kunna innebära är förmodligen full fart på ultimates och förmågor. Efter att ha testat det infernaliska kaos som detta medför i custom games kan jag inte låta bli att le litegrann. Vill du kaoskriga är detta spelläget för dig.

new-game-mods

Den sista och absolut bästa förändringen som kommer någon gång inom en snar framtid, tillsammans med mycket av de andra grejerna är… *trumvirvel* …okej, se till att ni sitter ned för den här. Bra. *trumvirvel*…

One Hero Limit in Quick Play

*släpper micken och går*

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.