LEGO Super-Villains visas upp i ny trailer

I en annorlunda tvist så uppmanar Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group och DC Entertainment, oss att kliva över till den onda sidan för att rädda världen i den kommande installationen.

Idag visades en helt ny trailer upp för den kommande titeln LEGO DC Super-Villains. Vi får en liten titt på spelets handling, och varför vi måste bejaka vår onda sida för att i slutändan lyckas rädda allt och alla i den plastiga världen.

Gänget är här igen

Du kommer få spela som en riktig rookie som behöver hjälp från toppskiktet av de onda skurkarna för att rädda världen. Bland dessa kommer vi få se Jokern, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost och Sinestro. Den spelbara karaktären får du designa själv, för att kunna leva ut dina drömmar om att få vara en alldeles egen superskurk. Tillsammans med resten av gänget måste du ta dig an gruppen självutnämnda hjältar från en parallell värld, på DC’s mest välkända platser.

Spelet, som kommer släppas i Oktober, kommer finnas tillgängligt till Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch samt PC.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.