Nya Pokémons i senaste trailern för Pokémon Sun+Moon

En ny trailer är släppt för Pokémon Sun and Moon och det är många nya detaljer som avslöjas. Bland annat får vi säga hej på tre nya Pokémons;

Type: Null (Normal)
Type: Null är en syntetisk Pokémon som har skapats för att kombinera olika styrkor hos Pokémons. Detta gör den tillräckligt anpassad att klara av de mest svåra uppgifterna, vanligtvis lämpliga för mer mytologiska Pokémons. Masken som denna Pokémon bär är ett verktyg som hjälper till att reglera dennes krafter. Type: Null är partner till en nyligen avslöjad karaktär – Gladion. En av musklerna i Team Skull, som sätter högt värde på styrka i strider.

Jangmo-o (Dragon)
Det här är en liten fjällig Pokémon som värdesätter krigarens stolthet och aldrig åsidosätter sin träning för att bli starkare. Jangmo-o använder sina fjäll för både attack och försvar.

Alolan Raticate (Dark/Normal)
Raticate i Alola lever i stadsområden, vilket leder till en mer kaloririk diet än sina släktingar på annat håll. Detta betyder att de har tåliga kroppar, men har blivit mycket fetare. Denna Raticate är totempokémon för den prövning som sker i Verdant Cavern på Melemele Island i Pokémon Moon.

Helt nya karaktärer har också utannonserats. Aether Foundation, en organisation som jobbar inom Alolaregionen och sysslar med diverse forskningsprojekt. De håller till på en konstgjord ö som de skapat, Aether Paradise, och deras mål är att ge skydd åt Pokémon som har skadats. Medlemmar i Aether Foundation inkluderar bl.a:
Lusamine
President för Aether Foundation.

Faba
Med sina karaktäristiska gröna solglasögon är han Lusamines närmaste kollega.

Wicke
Som assisterande chef för Aether Paradise är Wicke en väldigt omtänksam personlighet som stöttar Faba. Hon är älskad av alla anställda inom Aether Foundation.

De anställda inom Aether Foundation
De anställda har olika uniformer beroende på vilken del av personalen och vilen division de tillhör.

Det går rykten om att varelser som besitter väldiga krafter hotar människorna och Pokémons som bor på Alola. De kallas för ultrabestar (Ultra Beasts) och det sägs finnas flera stycken. Aether Foundation sägs göra forskning kring dessa ultrabestar, där de har gett var och en av dem ett kodnamn. En av dem är UB-01. Den har en kropp som påminner om glas. Den byter form konstant och dess rörelsemönster påminner om en ung flicka. Medan bevis på en överlevnadsinstinkt finns hos UB-01 är det ingen som vet om den har en egen vilja eller några känslor överhuvudtaget.

Medan du utforskar Alola i Pokémon Sun+Moon kan du springa in i Dexio och Sina. Dessa två visade sig för första gången i Pokémon X+Y som assistenter till professorn. De kommer ge dig ett föremål vid namn Zygarde Cube och be dig samla Zygarde Cores och Zygarde Cells som kan hittar lite överallt på Alola. Om du samlar ihop tillräckligt mycket material kan vägen till Zygarde bli tydligare!

En helt ny funktion i Sun+Moon är Poké Finder. Med den kan spelare ta kort på de Pokémons de hittar. Bilderna du tar kommer bedömas och ju bättre de är, desto fler funktioner kan du låsa upp till kameran, som möjlighet att zooma in.

I tidigare spel kunda vissa Pokémons bara upptäckas i den ena eller andra versionen av spelet. I Sun+Moon kommer du även ha olika ”tidszoner” att jobba med. Det är tiolv timmar som skiljer de båda spelen åt och de är bundna till din egen tidszon (klockan på din 3DS). Vissa totempokémons som kommer dyka upp i prövningarna genom spelet kommer också vara olika från Sun till Moon. Spelare kommer springa in i olika Pokémons beroende vilken tid på dygnet det är och vilken version de spelar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.