Pokémon Bank nu kompatibel med Sun och Moon

Nu kan du äntligen hämta ut Mew från banken och kela med den.

Inatt uppdaterades Pokémon Bank, applikationen som gör det möjligt att överföra pokémon mellan olika generationer, till att vara kompatibel med de senaste spelen Pokémon Sun och Pokémon Moon. Nu kommer du äntligen kunna använda dig av dina gamla favoriter, till och med från Red, Blue och Yellow!

Den angivna bilden är ett schema över hur banken fungerar för de olika spelen. Till exempel är det bara möjligt att lagra och överföra pokémon från de äldsta generationerna (Red, Blue, Yellow, Black, White, Black 2 och White 2) till banken med tilläggstjänsten Pokémon Transporter. Med X, Y, Omega Ruby och Alpha Sapphire är det möjligt att lagra i banken och använda i spelen. Men efter att en pokémon som lagrats i banken överförts till Sun och Moon då är det inte längre möjligt att flytta dem tillbaka till de äldre generationerna. Var därför eftertänksam med vilka du vill flytta.

Pokémon Bank är en tjänst som kostar 5$ USD årligen. För att fira uppdateringen får alla som prenumererar på Pokémon Bank en Mewnium Z, till Mew. Erbjudandet gäller endast för Pokémon Sun och Pokémon Moon och ända fram till 2 oktober. Mewnium Z hämtas då via Mystery Gift på spelets startmeny.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.