Nytt från SteamWorld-spel från Image and Form i april

Den Göteborgsbaserade studion släpper SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech den 25 april

Utgivaren Thunderful Publishing skickade nyligen ut ett pressmeddelande som avslöjar att Image & Form nu tar en ny riktning med sin hyllade SteamWorld-serie. Den 25 april släpps nämligen SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech på Nintendo Switch. Spelet blir ett kortbaserat RPG där du som spelare skall besegra fienden genom att skapa och uppgradera starkare och bättre kort.

SteamWorld-communityt har länge efterfrågat ett RPG-spel. Därför är jag glad och nöjd över att vi kan leverera ett så pass välpolerat spel långt tidigare än någon kunnat ana. Sedan avslöjandet i januari har vi följu hut fansens förväntningar vuxit och jag är övertygad om att alla kommer att älska SteamWorld Quest.


Brjánn Sigurgeirsson, VD på Image & Form

SteamWorld Quest släpps via Nintendos eShop och kommer att kosta runt 250 pix.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.