Nytt träningsspel och tillbehör till Switch – det här är Ring Fit Adventure

Dags att träna bort Mario-kaggen

Nintendo Switch får ett nytt träningsspel i höst. Spelet heter Ring Fit Adventure och spelas tillsammans med ett nytt tillbehör till Switchen: Ring Con. Den högra JoyCon sätts i ringenheten och den vänstra i en hållare (Leg Strap) på ena låret. Ringkontrollen kan tolka dina rörelser och översätta dem till handlingar i spelet.

Ring Fit Adventure är ett rollspelsäventyr i en färgglad värld där du ska besegra fiender och hjälpa invånarna. Precis som i många andra rollspel går du upp i erfarenhetsnivå och lär dig nya förmågor. Spelet är designat för att du ska använda det dagligen och innehåller förutom ett storydrivet spel även andra utmaningar i till exempel Quick Play-läget. Momenten i storyläget och utmaningarna aktiverar olika muskelgrupper och påminner en hel del om Nintendos tidigare träningsspel, bland andra Wii Fit.

Trailern ovan är lika mycket en förhandsvisning som en demonstration där vi får se både den nya kontrollen och spelet i action.

Ring Fit Adventure släpps den 18 oktober och kommer att kosta cirka 900 kronor för spel, Ring Con och Leg Strap.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.