Nytt världsrekord för Fifa-vm

FIFA Interactive World Cup är en virtuell fotbollsturnering som organiseras av FIFA tillsammans med EA Sports och PlayStation. FIWC som den också kallas, har nu passerat 1,6 miljoner anmälda spelare. Sedan den första turneringen 2004 har den växt kraftigt och 2010 säkrades en plats i Guinness Rekordbok som världens största onlinespel-turnering. Årets FIWC startade i oktober och har på mindre än tre månader ökat deltagarantalet med 300,000 jämfört med förra årets turnering, vilket innebär att den redan slagit sitt eget världsrekord.

Spelarna tävlar mot varandra online eller offline för att kvalificera sig till The Grand Final, finalspelet där en världsmästare ska utses och belönas med en prischeck på 20,000 USD samt en inbjudan till FIFA Ballon d’Or-gala.

Det går fortfarande att anmäla sig till turneringen genom att registrera sig ingame i Fifa 13 på ett Playstation 3.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.