Offline kommer till SimCity

När SimCity släpptes förra året fick de allt annat än en mjukstart. Utöver buggar och slarvig kod var man tvungen att vara uppkopplad online, något som dels kändes absurt för något som innan setts som en enspelartitel och dels ledde till problemet att servrarna ifråga inte fungerade. I dag är det patchat till spelbart skick men onlinekravet har bestått till mångas förtret. Nu har dock EA beslutat sig för att komma med ändringar på detta.

I uppdatering 10 kommer alla spelare få tillgång till en kostnadsfri nedladdning som låter dem komma åt allt material även utan internetuppkoppling. Rent spelmekaniskt kommer du i offlineläget kunna göra mer eller mindre samma saker som online, men informationen sparas lokalt på din dator och tillåter dig därför att spara och ladda som du vill. Inget kommer ändras med onlineläget så Multiplayer, Global Market och Leaderboards förblir orörda av detta. Dina sparade städer och regioner kommer givetvis även finnas tillgängliga ifall du skulle vilja logga in för att spela online.

Offlineläget är även en glad nyhet för spelets modding-community, något som EA själva uppmärksammar. Tack vare detta kommer egenskapat material vara enklare att lägga in i spelet då man nu inte måste vara uppkopplad och EA uppmuntrar spelarna att skapa och publicera egna mods sålänge man respekterar deras regler.

Läs mer på spelets officiella hemsida.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.