OlliOlli World utannonserat

Private Division och Roll7 har presenterat oss med deras kommande skateboardspel med plattformselement – OlliOlli World. Spelet planeras komma i vinter i år, till PlayStation, Xbox, PC och Nintendo Switch. OlliOlli World blir den senaste delen i en redan etablerad IP, men med den kommande titeln tar de action-plattformaren i en ny riktning.

Spelare kommer få kickflippa sig genom Radland, en färgsprakande värld, full av intressanta karaktärer. Allt detta medan de letar efter de mystiska skategudarna och Gnarvana. Radland och dess invånare är mysigt konstiga och har fått en design som är lite speciell. I OlliOlli World kan spelare skräddarsy sina karaktärers utseenden, trick och stil innan de börjar utforska olika banor med flera förgreningar och ett gäng olika hemligheter.

OlliOlli World kommer ge spelare en möjlighet att njuta av spelets kombosystem, medan mer rutinerade spelare kan förfina sina skills och trick. Bli tillräckligt skicklig och du kommer kunna låsa upp en massa nya banor i spelets sandbox-läge. Spelare kan även tävla mot andra runt hela världen.

“Vi kunde inte vara gladare än vi är, nu när vi lyckats stå fast vid den vision vi hade om OlliOlli-seriens kommande titel och dess evolution” säger Simon Bennett, Co-CEO på Roll7. “Vi ville omfamna den konstiga, underbara och mångfacetterade sidan av skatekulturen med ett spel som helt handlar om att ge sig ut på en road trip med sina vänner, hitta galna platser, utföra fräsiga trick, men mest av allt – skejta loss på allt som finns!”
“Det har varit spännande att jobba tillsammans med Roll7 för att ta OlliOlli-serien framåt med en spektakulär ny konstriktning, men samtidigt vara trogna det signaturgameplay spelen erbjuder. ” sade Michael Worosz, Executive Vice President och Head of Private Division. “Flow-state kan uppnås genom en perfekt balans av fokus och avslappning. OlliOlli World förstärker denna unika känsla till nya höjder genom ett intuitivt koncept och ultratighta kontroller som slipats till perfektion.”

OlliOlli World blir den tredje delen i serien.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.