Omnigul väntar i veckans Nightfall

Nu är det tisdag och en ny vecka (veckocyklerna räknas numera efter weekly reset i Destiny). Den här gången är veckans Nightfall striken Will of Crota, där rymdhäxan Omnigul har sin boning. Vad som kan göra det intressant den här gången är att det inte är någon burn-modifikation. Istället är det lightswitch, som gör fiendernas närstridsattacker vansinnigt dödliga, juggler, som kastar om ammotillgångarna och angry, som gör fienderna tuffare än normalt.

Striken har några partier i början och slutet där lightswitch kan bli ett riktigt problem, då vi spelare måste vara på vår vakt efter Fallen Vandals och Hive Thralls. Annars rekommenderar jag er att packa era starkaste vapen, gärna Ice Breaker som såldes i helgen.

Veckans Weekly Heroic blir däremot en dans på rosor, då den enda modifikationen är angry.

Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.