Över 44,500 spelare vill att GTAV ska släppas till PC

Många spelare har blivit upprörda över Rockstars ställningstagande att Grand Theft Auto 5 kommer att släppas enbart till Xbox 360 och Playstation 3, men inte till PC liksom alla sina föregångare i serien.

Nu har spelare börjat protestera mot det här. De vill minsann se en PC-version av detta kommande open-world actionspel, och har därför skapat en namnlista där andra missnöjda fans kan skriva under för att belysa problemet. För tillfället är antalen påskrifter uppe i över 44,500.

Såklart har även jag skrivit under! Målet tycks vara att komma upp i 100,000 påskrifter, men vad som händer därefter är ett mysterium. Vi kan hoppas på att Rockstar lyssnar in på sina fans och faktiskt släpper en PC-version av GTAV, men man bör nog inte hålla andan.

Källa: change.org

0 Delningar
Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.