Över 44,500 spelare vill att GTAV ska släppas till PC

Många spelare har blivit upprörda över Rockstars ställningstagande att Grand Theft Auto 5 kommer att släppas enbart till Xbox 360 och Playstation 3, men inte till PC liksom alla sina föregångare i serien.

Nu har spelare börjat protestera mot det här. De vill minsann se en PC-version av detta kommande open-world actionspel, och har därför skapat en namnlista där andra missnöjda fans kan skriva under för att belysa problemet. För tillfället är antalen påskrifter uppe i över 44,500.

Såklart har även jag skrivit under! Målet tycks vara att komma upp i 100,000 påskrifter, men vad som händer därefter är ett mysterium. Vi kan hoppas på att Rockstar lyssnar in på sina fans och faktiskt släpper en PC-version av GTAV, men man bör nog inte hålla andan.

Källa: change.org

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.