Få din designade utrustning inkluderad i Final Fantasy XIV

Nu är det dags för en ny tävling där alla spelare med designtalang får en chans att bli en del av Final Fantasy XIV. Teckna ihop ett armor set och skicka in ditt bidrag! Om du vinner kommer utvecklarna sätta ihop din design och låta den glänsa i Eorzea.

Spelare av Final Fantasy XIV över hela världen kommer få chansen att se deras rustning medverka i spelet. i den senaste tävlingen för sagda spel. Fokuset ligger på melee och ranged physical DPS-designs. Tävlingen har redan startad, men den håller på fram till den 21:a maj.

Detta är den tredje tävlingen i ordningen. Den första gick av stapeln i juli 2016 och ville ha bidrag för tankutrustning. Vinnaren fick sin design i spelet i samband med Stormblood-expansionen.

Den andra tävlingen ägde rum i mars 2017. Där sökte utvecklarna efter en design för healers och ranged magic DPS. Healerutrustningen lades till i patch 4.1, ranged magic DPS-utrustningen lades till med The Swallow’s Compass.

För att se de senaste uppgifterna om tävlingen kan ni ta en titt på reglerna (med mera) på The Lodestone.

För mer uppgifter om patch 4.3: Under the Moonlight kan ni hoppa in på den nyligen publicerade steasersidan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.