Påskspecial – Judy är Disney Infinitys kvicka hare

Såhär i påsktider är det lämpligt att utse årets hare inom spelvärlden. Utan något större motstånd skuttade hon upp på första plats. Låt oss presentera Judy Hopps, från Disneys Zootropolis!

I samband med hennes filmdebut slog hon ner i spelvärlden i form av en spelbar figur till Disney Infinity 3.0, och vilket stamp det var. Judys styrka ligger i hennes mycket starka ben som hon både använder för att stampa och sparka ner skurkar och brottslingar. Med hennes livsfarliga kaninspark gör hon blixtsnabba utfall från långa avstånd och trycksparkar busar på nosen. Men de starka benen används inte bara till att krossa motstånd, utan även för att skutta sanslöst högt upp.

Skulle hon finna sig i en situation där hon är i underläge kan hon använda sig av sin bedövningspistol som knockar de allra tyngsta djuren till sömns. Utöver det är Judy även en bra lagspelare och är duktig på hjärt- och lungräddning om så skulle behövas.

Disney-Infinity-3.0-Zootopia

Judy är sannerligen årets påskhare!

Hennes skumma kompis Nick Wilde, också från Zootropolis, är istället en glassig typ. Med händerna i fickan skickar han hellre lakejer att göra hans smutsgöra och skulle han vara tvungen att möta fienden själv gör han det med en slaskig glass. De är blöta, kladdiga och smakar jordgubb. Glassarna Nick slåss med är så stora och tunga att han svingar dem sakta, men oj vad ont det gör. Tänka sig det!

Judy och Nick finns ute nu till Disney Infinity 3.0.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.