Peka-klicka cyberpunkspelet VirtuaVerse släpps 12 maj

En vänlig påminnelse att retro- och indiespelet VirtuaVerse släpps nästa vecka på Steam. Ett peka-klicka-äventyr i en cyberpunkvärld.

VirtuaVerse, ett cyberpunkspel i klassisk äventyrsdesign och med stilig pixelgrafik släpps nästa vecka den 12 maj. Spelet är utvecklat av tre personer som går under namnet Theta Division och utgivet av skivbolaget Blood MusicSteam för PC, Linux och Mac.

VirtuaVerse är ett cyberpunkäventyr i peka och klicka-design där du axlar rollen som virtual reality rebellen Nathan som är på jakt efter sin försvunna flickvän, AR- graffitikonstnären Jay. Nathan vaknar upp en dag och finner henne plötsligt försvunnen. Sökandet tar honom över hela världen, till hårdvarugravplatser och genom digital arkitektur och sätter honom i kontakt med technomancers, cryptoshamaner och hackare. Men vilka svar får han i slutet?

Läs gärna vår förhandstitt av VirtuaVerse från Gamescom 2019.

VirtuaVerse, Blood Music.

VirtuaVerse släpps 12 maj på Steam.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.