VirtuaVerse – ett cyberpunkäventyr är ute nu

VirtuaVerse, ett retrodoftande cyberpunkäventyr, har nu släppts loss i cyberrymden.
Retro cyberpunk väntar oss i VirtuaVerse.

Förra sommaren, på Gamescom, provade jag en demoversion av cyberpunkäventyret VirtuaVerse och blev förälskad (du kan läsa om det här). Sedan dess har det varit relativt tyst från tre-personsindiestudion Theta Division. Och de måste ha varit upptagna med att jobba hårt på spelet för nu är det äntligen här! I väntan på CD Projekt Reds kommande rollspel kommer VirtuaVerse förse mig med härlig science fiction-misär.

Som jag har längtat!

Ni kan se fram emot en recension i en inte så avlägsen framtid.

VirtuaVerse utspelar sig i en dyster framtidsvision där mänskligheten migrerar mot fullständig uppkoppling – bortsett från huvudpersonen Nathan som lever i gränslandet mellan uppkopplad och fri. Äventyret börjar när Nathan upptäcker att sin flickvän, en berömd AR-graffitikonstnär försvunnit. För att hitta henne och finna svar använder vi oss av ett peka- och klickasystem där vi kan växla mellan den verkliga världen och den augmenterade.

Du hittar VirtuaVerse Steam för priset av 14,99€. Det är kompatibelt med både Linux och Mac. Personerna bakom spelet är Master Boot Record, Elder0010 och Valenberg.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.