VirtuaVerse släpps i maj – peka-klicka cyberpunk äventyr

Retroäventyret VirtuaVerse blandar härligt dyster pixelgrafik och stämningsfull musik i en berättelse om virtuellt och verkligt. Släpps 12 maj.
VirtuaVerse är ett cyberpunk peka-klicka äventyr som utspelar sig i en inte så avlägsen, men ack så dyster framtid.

VirtuaVerse, ett retrodoftande, pixelstöpt peka-och-klicka cyberpunkäventyr, har nu fått ett officiellt releasedatum. Den 12 maj släpps VirtuaVerse till PC, Mac och Linux via Steam. Spelet är utvecklat av Theta Division, en kreativ grupp bestående av Master Boot Record, Elder0010 och Valenberg och är publicerat av skivbolaget Blood Music.

I somras hade vi möjlighet att lägga våra svettiga händer på VirtuaVerse på Gamescom 2019 och blev mäktigt imponerad av spelet. Om du har något intresse för den gamla skolans äventyrsspel och håller en förkärlek till filmer som Blade Runner, då kan jag starkt rekommendera att du kikar närmare på VirtuaVerse.

Läs gärna vår förhandstitt av VirtuaVerse.

VirtuaVerse släpps den 12 maj till PC, Mac och Linux.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.