Pokémon Direct imorgon – 20 min lång sändning

I morgon klockan 15:30 får vi ny information gällande Pokémon. Exakt vad det handlar om vet ingen, men troligtvis berör det Pokémon Home och Pokémon Sleep som utannonserades i fjol.

15:30 i morgon går pokémonfabriken online för att avhandla nyheter i årets första Pokémon Direct. Sändningen ser du på Nintendos officiella Youtubekanal och är cirka 20 minuter långt. För en nyhetssändning är det ganska mycket tid och vi kan räkna med att The Pokémon Company främst kommer avvara information gällande applikationer och accessoarer som de utannonserade i fjol på deras finansgenomgång: Pokémon Home, Pokémon Sleep och Pokémon GO+ Plus.

Pokémon Home, The Pokémon Company 2019.

Medan Pokémon Home är en applikation som ska ersätta Pokémon Bank och sammanföra 8 generationer pokémon, är Pokémon Sleep en applikation som spelifierar sömnmätning. Pokémon Go+ Plus är förmodligen ett tillbehör till Sleep.

Med största sannolikhet får vi mer information om dessa produkter och när de blir tillgängliga. Räkna dessvärre inte med att remakes av Pokémon Diamond och Pearl blir utannonserade, hur gärna vi än må vilja det.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.